Dra. Laia Pratcorona i Alicart

Especialista en Obstetrícia i Ginecologia a l’Hospital de la Vall d’Hebrón, Barcelona, 2008.
Nivell III d’Ecografia Obstètrico-Ginecològica de la SESEGO, 2008.

La Dra. Laia Pratcorona i Alicart és especialista en Obstetrícia i Ginecologia des de l’any 2008, subespecialista en Alt Risc Obstètric i Ecografia Obstètrica.

A l’Hospital Quironsalud desenvolupa tasques de de seguiment de la gestació i atenció al part de baix i d’alt risc, i ecografia prenatal, així com controls ginecològics periòdics rutinaris.

Resum de la trajectòria professional:

  • De 2004 a 2008: Obtenció del títol d’especialista en Obstetrícia i Ginecologia a l’Hospital de la Vall d’Hebrón, Barcelona.
  • El 2008: Obtenció del Nivell III d’Ecografia Obstètrico-Ginecològica de la SESEGO.
  • De 2008 a 2014: Metge adjunt al servei de Ginecologia i Obstetrícia de la Vall d’Hebrón, Barcelona, a les àrees d’Alt Risc Obstètric i Ecografia Obstètrica.
  • Durant el 2015: Metge adjunt a l’ASSIR Sant Fèlix de Sabadell.
  • El 2016: Incorporació a l’equip Cabero-Riera a l’Hospital Quironsalud, Barcelona.

Estudis de Doctorat a la Universitat Autònoma de Barcelona, centrats en la prevenció del part prematur mitjançant pesari cervical, com a membre investigador del Grup de Prevenció del Part Prematur de l’Hospital de la Vall d’Hebron, vinculat al VHIR (Vall d’Hebron Institut de Recerca), des de 2009 fins l’actualitat, amb diverses publicacions d’alt impacte en la literatura científica i la pràctica clínica actuals.