Dr. Guillem Cabero Riera

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Facultat de Medicina (U.D.Vall d’Hebron) Universitat Autònoma de Barcelona
Especialista en Ginecologia i Obstetrícia.
Lloc de formació: Institut Universitari Dexeus de Barcelona via MIR (Juliol 1998- Juliol 2002)
20 crèdits de doctorat corresponents al programa de Pediatria, Ginecologia i Obstetrícia de la Universitat Autònoma de Barcelona.

El Dr. Guillem Cabero Riera és Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona des de 1997. Posteriorment va cursar la seva formació com especialista en Ginecologia i Obstetrícia al Institut Universitari Dexeus (Barcelona) des de 1998-2002 dintre del programa MIR del Ministeri de Sanitat i Consum.

Donat a que la seva passió sempre ha estat la cirurgia ginecològica i oncològica va estar incorporat dos anys el Servei de Ginecologia de l’Hospital De Bellvitge sota la direcció del Professor Llorenç Balagueró com a fellow de cirurgia ginecològica vaginal. Una vegada acabada aquesta etapa, és benefactor de la beca SEGO Novartis en convocatòria 2002-2003 realitzant un any de formació en un màster a l’estranger a la Universitat Autònoma de Nuevo Leon (Monterrey- Mèxic), on forma part del staff quirúrgic del ginecologia-oncològica del Servei de Ginecologia del hospital Dr. José Eleuterio González, sota la direcció del Professor Donato Saldivar.

Acabada l’etapa de formació compagina durant 5 anys l’activitat pública i privada. Treballa en l’Hospital Vall d’Hebró com a adjunt del Servei de Ginecologia sota la direcció del Professor Jordi Xercavins, on realitza tasques de cirurgia del sol pelvià i laparoscòpia ginecològica benigna i oncològica. Durant aquest temps realitza el màster d’Endoscòpia Ginecològica-Oncològica per la Universitat Autònoma de Barcelona en convocatòria del 2005 en Hospital Vall d’Hebró i el Màster de Cirurgia Oncològica-ginecològica en cadàvers frescs de la Universitat de Barcelona en convocatòria febrer 2008 amb seu en Hospital Clínic i Provincial de Barcelona. Així mateix, durant aquesta època l’activitat privada l’ha desenvolupat en la seva totalitat en el Grup Hospitalari Quirón, formant part del Servei de Ginecologia i Obstetricia de l’Hospital Quirón sota la direcció del Professor Lluís Cabero Roura, implicant-se des de l’inici en la formació del Servei siguent un dels impulsors del mateix.

Des de el 2006 desevolupa la seva activitat exclusivament en la medicina privada en aquest mateix centre com a Cap de l’Àrea Quirúrgica. A part de ser el responsable d’aquesta àrea, realitza la cirurgia ginecològica tant oncològica com benigna, aprofitant les tècniques laparoscòpiques més avançades que milloren el benestar i recuperació de les pacients. No es pot oblidar tampoc que una part molt important de la seva feina assistencial resideix en el abordatge i tractament del càncer de mama tenint especial cura en part reconstructiva de la mateixa.

Durant aquest temps ha participat com a ponent en diferents cursos i congressos tant en àmbit nacional com internacional i ha realitzat publicacions en diferents revistes mèdiques i capítols de llibres.

Des de 2011 s’incorpora en la Direcció de l’empresa de gestió mèdica Cabero Riera associats com a sots director.  Des d’on ha impulsat la formació de varis centres d’atenció integral a la dona i el nen en diferents ciutats de Catalunya.

Ha dedicat la seva vida a la cirurgia dels problemes ginecològics de la dona. I es per això que s’ha format al costat dels millors mestres de l’especialitat per poder donar la millor assistència possible a les seves pacients.